Anda mengidamkan anak yang

 Cergas Bertenaga. Bijak & Cerdas. Rajin & Berdikari. Patuh Arahan.

Pernah tak anak anda mengalami masalah

  • Anak sukar bangun pagi
  • Malas nak ke sekolah
  • Tak minat nak belajar
  • Tak dengar cakap anda

Jauh di sudut hati anda, anda dah mula pasrah dengan perangai anak anda. Nampak macam dah tak boleh dibentuk dah kan?

Kalau ada salah satu dari masalah ini, anda WAJIB teruskan membaca artikel kami.

Izinkan saya untuk berkongsi pengalaman dari ramai ibubapa yang mempunyai masalah seperti anda dan telah kami bantu untuk menyelesaikannya.

Cergas Bertenaga

“Pagi tadi dia bangun untuk ke sekolah sebelum saya kejutkan!”

Ramai ibubapa mengadu anak-anak liat sangat nak bangun pagi. Cikgu pon komplen sebab pelajar selalu mengantuk dan tidur dalam kelas. Kami nasihatkan ibubapa untuk memberi RR4U kepada anak-anak. Selesai satu masalah.

Bijak & Cerdas

“Anak cakap dia senang nak terima & fokus masa cikgu ajar!”

Pernah dengar tak keluhan anak-anak macam ni, “Amin dah habis belajar dah mak, setiap malam buat latihan, tapi exam teruk jugak.” Selalunya bila belajar tak fokus atau kuat mengelamun ketika belajar menjadikan keputusan mereka teruk. Apa lagi, terus kami nasihatkan kepada ibubapa supaya memberi RR4U kepada anak-anak. Selesai lagi satu masalah.

Klik Sini untuk Tempahan!100% Money Back Guarantee!

Rajin & Berdikari

“Dah tak ada masalah malas ke sekolah!”

Ini masalah biasa untuk ibu bapa di serata dunia. Anak-anak sangat liat untuk ke sekolah setiap pagi. Macam-macam alasan yang diberikan, “sakit kaki” lah, “pening kepala” lah, “cikgu garang” lah, “buku hilang” pun ada. Sekali lagi, RR4U boleh membantu menyelesaikan masalah ini.

Hmmm.. asyik-asyik RR4U je.. ape benda tu?

Memperkenalkan

“Tablet Genius RR4U”

Tablet Genius RR4U adalah ubat minda berasaskan homeopati yg baik untuk perkembangan minda si manja dan seterusnya dapat bantu memberi perubahan positif dari segi sahsiah dan akademik.

InshaAllah dapat membantu anak-anak

  • Menjadi rajin untuk belajar
  • Mudah menghafal
  • Meningkatkan daya fokus belajar
  • Mudah mendengar kata
  • Petah bercakap
  • Mudah bangun pagi
  • Mudah solat tanpa di suruh
  • Meningkatkan keyakinan diri
  • Menjadi lebih berdikari
  • Meningkatkan selera makan anak

Macam mana nak dapatkan RR4U?

Klik Sini untuk Tempahan!100% Money Back Guarantee!

Anda boleh terus dapatkan RR4U dengan menekan butang “ORDER”. Harganya sangat berbaloi dengan apa yang anda bakal terima.

Sebotol RR4U hanya

RM60

Opssss!!!!! Nanti dulu...

Jom tengok pakej menarik yang kami sediakan

Beli 1 Set (3 botol) dengan hanya..

RM180  RM150

(Harga akan dinaikkan pada bila-bila masa)

Hmmm.. Tak cukup BEST??

Untuk yang ingin mencuba, kami cadangkan beli 1 botol dahulu. Untuk 1 botol kami offer 100% Money Back Guarantee kalau anak-anak tidak menunjukkan kesan yang positif. Kami sangat YAKIN dengan produk kami sebab kami sendiri mengamalkannya

Penghantaran PERCUMA untuk setiap pembelian, tidak kira di mana anda berada. Semenanjung FREE, Sabah & Sarawak pun FREE. Kami tanggung kos penghantaran sebab kami sayang uollz!

Kami offer after sales service yang terbaik untuk anda. Sebarang pertanyaan, keraguan, atau ketidak-puas-hatian, semua kami akan layan seperti kerabat diraja. Anda sangat berharga untuk kami. Kami hanya mahukan yang terbaik untuk anda 🙂

Tempah online sekarang untuk harga yang lebih menarik! Klik Laju2!

Klik Sini untuk Tempahan!100% Money Back Guarantee!

Masih lagi ragu-ragu?

Ok meh kami nak kongsi testimoni pelanggan dah telah mencuba RR4U

Masih ada persoalan?

Soalan Lazim

Bagamana cara mengamalkannya?

Boleh kunyah, hisap atau kemam. 1 tablet setiap pagi untuk umur 1 hingga 3 tahun 1 tablet setiap pagi dan malam untuk umur 4 hingga 12 tahun 2 tablet setiap pagi dan malam untuk umur 12 tahun ke atas.  

.

Sebotol boleh tahan berapa lama?

Sebotol RR4U mengandungi 60 biji tablet. Bergantung kepada pengambilan, jika mengamalkan 1 biji pagi dan 1 biji malam, sebotol boleh bertahan selama sebulan.  

.

Ada kesan sampingan tak?

Tablet Genius RR4U berasaskan homeopati. Jadi tiada kesan sampingan walaupun mengamalkan lebih dari yang disyorkan. Produk ini juga diluluskan oleh KKM. No MAL: 07051021T

.

Apa kandungan dalam RR4U?

RR4U mengandungi garam galian semula jadi, tanpa bahan kimia, tiada bahan awet. Oleh itu, ia tidak merbahaya jika diambil berlebihan...Bukan shj utk perkembangan minda tetapi jg utk pertumbuhan sehat tubuh anak2 anda.

Kandungannya adalah:

Kalium Phosphoricum - Remedi homeopati yang terkenal sebagai tonik atau baja otak dan saraf, khasiat yang amat besar sebagai penjana mental dan penguat daya pemikiran sangat diperlukan bagi yang menghidapi stress, insomnia, kemurungan, panas baran,dan emosional. Kali Phos juga sangat membantu bagi pesakit kanser, bagi menurunkan dan menghalang pertumbuhan sel-sel kanser yang bahaya (malignant).

Magnesium Phosphoricum - Remedi ini memainkan peranan penting dalam pertumbuhan sel dan tisu darah yang baru, menguatkan tulang dan gigi, sangat diperlukan bagi masaalah penghadaman, tulang retak, reput atau patah, kanak-kanak sedang membesar, pertumbuhan gigi, proses akil baligh, proses mengandung.

Natrium Phosphoricum - Remedi yang mengatur keseimbangan asid dan alkali dalam sel tubuh, masaalah gangguan penghadaman, gastrik. darah tinggi, diabetis, hepatitis, gout, rheumatisme dsb.

Calcium Phosphoricum - membantu menambahkan sel darah baru, menguatkan tulang dan gigi di samping membantu penghadaman. Kurangnya bahan ini boleh menyebabkan pertumbuhan tulang yang lemah.

Tunggu apa lagi?

Klik Button di bawah & isi borang untuk lengkapkan pembelian

Klik Sini untuk Tempahan!100% Money Back Guarantee!

atau

Whatsapp “RR4U” kepada 0176663859 (Kamal) untuk berurusan terus dengan kami

THIS WEBSITE DOES NOT PROVIDE MEDICAL ADVICE.

 
RESULTS MAY VARY: CAUSES FOR BEING OVERWEIGHT OR OBESE VARY FROM PERSON TO PERSON. WHETHER GENETIC OR ENVIRONMENTAL, IT SHOULD BE NOTED THAT FOOD INTAKE, RATES OF METABOLISM AND LEVELS OF EXERCISE AND PHYSICAL EXERTION VARY FROM PERSON TO PERSON. THIS MEANS WEIGHT LOSS RESULTS WILL ALSO VARY FROM PERSON TO PERSON. NO INDIVIDUAL RESULT SHOULD BE SEEN AS TYPICAL.
 .
THESE STATEMENTS HAVE NOT BEEN EVALUATED BY THE FOOD AND DRUG ADMINISTRATION. THIS PRODUCT IS NOT INTENDED TO DIAGNOSE, TREAT, CURE OR PREVENT ANY DISEASE.
 .
THE INFORMATION, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, TEXT, GRAPHICS, IMAGES AND OTHER MATERIAL, CONTAINED ON THIS WEBSITE IS FOR EDUCATIONAL PURPOSES ONLY. THE CONTENT IS NOT INTENDED IN ANY WAY AS A SUBSTITUTE FOR PROFESSIONAL MEDICAL ADVICE, DIAGNOSIS OR TREATMENT. ALWAYS SEEK THE ADVICE OF YOUR PHYSICIAN OR OTHER QUALIFIED HEALTH CARE PROVIDER WITH ANY QUESTIONS YOU MAY HAVE REGARDING A MEDICAL CONDITION OR TREATMENT AND BEFORE UNDERTAKING A NEW HEALTH CARE REGIMEN, AND NEVER DISREGARD PROFESSIONAL MEDICAL ADVICE OR DELAY IN SEEKING IT BECAUSE OF SOMETHING YOU HAVE READ ON THIS WEBSITE.