ANDA ADA MASALAH KEKURANGAN SUSU BADAN?

  • "Stress sangat bila pam dekat nak setengah jam tapi baru dapat 1/2 oz je!"
  • "Tak larat lah baby kejap-kejap bangun tidur menangis nak susu!"
  • "Sekarang ni terpaksa top up dengan susu formula sebab susu badan tak cukup"
  • "Dah try macam-macam cara tapi susu badan macam tu jugak!"
  • "Minggu depan dah start kerja tapi stok susu badan tak cukup nak bagi pengasuh"

Pernah tak anda mengalami perasaan seperti ini?

Kita nak yang terbaik untuk si manja kita, tapi tak semua orang dikurniakan anugerah ni.

Tapi saya yakin setiap masalah ada penyelesaiannya!

Izinkan saya share dengan cik puan produk yang bantu ramai ibu-ibu di luar sana meriahkan susu badan sampai melimpah-limpah!

"Sekarang Alhamdulillah dekat 5oz dapat walaupun pam sebelah je"

"Alhamdulillah. Lepas makan MaMom susu badan jadi meriah šŸ™‚Ā Baby kenyang je lepas menyusu. Tak meragam macam dulu-dulu.Ā Dulu kalau pam selalu dapat 1oz - 2oz je.Ā Sekarang Alhamdulillah dekat 5oz dapat walaupun pam sebelah je"

- Testimoni Sebenar Pengguna MaMom

"15 minit je dapat dekat 10oz"

ā€œSalam sis. Saya dah 2 hari consume MaMom.Ā Selalu kalau kat tempat office sekali pump 5oz je dapat. Tapi arini saya pump 15 minit je dapat nak dekat 10oz.Ā Dan yang bestnya susu tak cair. Alhamdulillahā€

- Testimoni Sebenar Pengguna MaMom

WHATSAPP KAMI UNTUK DAPATKAN MAMOM ANDA SEKARANG!

011 4032 7198

"Sehari cukup 6 botol bekal EBM"

ā€œSalam. Saya dah 4 hari consume MaMom. 2 minggu pertama puasa kat ofis susu drop. Tengah hari je kena balik hantar susu kat pengasuh untuk baby.

Lepas 2 hari consume MaMom dan buat power pumping, dah tak yah balik tengah hari hantar EBM kat pengasuh. Sehari cukup 6 botol bekal EBM. Siap extra 5oz dalam fridge kat rumah. Baby pun cepat kenyang.

Alhamdulillah. Saya jumpa supplement yang berkesan untuk saya tambah susu. Doakan saya dapat bagi EBM untuk anak saya hingga 2 tahun.ā€

- Testimoni Sebenar Pengguna MaMom
Saya yakin cik puan pun ingin merasai apa yang ibu-ibu ini rasai juga kan?
Berminat untuk tahu lebih lanjut tentang produk kami yang tengah HOT sekarang ni?

Memperkenalkan

ā€œMAMOMā€

Kami telah menerima ribuanĀ TestimoniĀ berjaya dari ibu-ibu menyusu di seluruh Malaysia

MaMom ada sijilĀ HALAL,Ā SIRIMĀ danĀ KKM

Mamom kini sudah memasuki PASARAN ANTARABANGSA

WHATSAPP KAMI UNTUK DAPATKAN MAMOM ANDA SEKARANG!

011 4032 7198

Beli MaMom ONLINE tanpa RISIKO

Salam berkenalan. Saya Zaimira, pengurus Nikimann Jr.Ā yang telah beroperasi selama 2 tahun. Ibu kepada 2 orang cahaya mata šŸ™‚ Alhamdulillah. Saya juga pengguna MaMom dan sekarang masih menyusukan anak kedua.

MaMom berkerjasama dengan Prince Court Hospital dan Duta MaMom Diana DanielleĀ sempena World BreastFeeding Week

  • Beli dengan mudah & yakin menerusi sistem OnPay
  • Dapatkan invois & resit rasmi sebagai rujukan
  • 24 jam customer support menerusi Whatsapp
  • 60 hari money back guarantee jika tidak berkesan
  • DISKAUN untuk pembelian seterusnya
  • FREE postage untuk pembelian ONLINE
  • Peluang memenangi hadiah bernilai sehingga RM5000!

Untuk yang ingin mencuba, kami cadangkan beli 1 botol dahulu.Ā Untuk 1 botol kami offerĀ 100% Money Back GuaranteeĀ kalau anak-anak tidak menunjukkan kesan yang positif.Ā Kami sangat YAKIN dengan produk kami sebab kami sendiri mengamalkannya

Penghantaran PERCUMA untuk setiap pembelian, tidak kira di mana anda berada. Semenanjung FREE, Sabah & Sarawak pun FREE. Kami tanggung kos penghantaran sebab kami sayang uollz!

Kami offer after sales service yang terbaik untuk anda. Sebarang pertanyaan, keraguan, atau ketidak-puas-hatian, semua kami akan layan seperti kerabat diraja. Anda sangat berharga untuk kami. Kami hanya mahukan yang terbaik untuk anda šŸ™‚

WHATSAPP KAMI UNTUK DAPATKAN MAMOM ANDA SEKARANG!

011 4032 7198

PAKEJ ONLINE SPECIAL UNTUK ANDA